ANA SAYFA



KURUMSAL



FAALİYETLERİMİZ



İLETİŞİM

 

 

 

Faaliyetlerimiz

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Tarımsal Faaliyetlerimiz

    

 

 

 

 

 

 

Fiğ Otu Balyası

Fiğler iyi bir yem bitkisidirler. Bünyelerinde yüksek oranda (Yüzde 20-24) protein içerirler. Yüksek besleme değerine sahip olan fiğ otu kışlık ara ürün olarak yararlanılabilir.Biçilen ot kurutularak veya silolanarak (silaj yapılarak) saklanır. Tek olarak kıraçta verdiği yeşil ot miktarı dekara 800-1500 kg’dır. Gerek yeşil ve gerekse kuru ot olarak hayvanlar severek yemektedir.


Sap - Saman Balyası

Saman balyasını buğday, arpa, yulaf, pirinç vb. tahılların başaklarının ayrılmasının ardından bitkinin geriye kalan kısımlarının balyalama makinesi aracılığıyla sıkıştırılmasıyla elde ediyoruz. Sap Saman Balyasının haşbaylı ve haşbaysız olmak üzere iki türü vardır, haşbaysız balya direkt sapı balyalar bu balyayı karma yem makinesi olan tüketicilerimiz kullanır, haşbaylı balya ise sapı parçalar balya yapar karma yem makinesi olmayan tüketicilerimiz kullanmaktadır.

 


Çayır Otu

Hayvanların kışın da çayır otundan faydalana bilmesi için kurutulup balyalanarak verilir. Çayır otu rumeni rahatlatır, et ve süt'e aromatik bir koku verir. Doğal bir kaba yem kaynağıdır.


Günümüzün gerekleri olan kalite, verimlilik ve zamanında teslim şartlarını göz ününde bulundurarak, Ürettiğimiz ve ticaretini yaptığımız tarımsal faaliyet ürünlerini Türkiye'nin her yerine ulaştırmaktayız.

 

Resimler

         


 


 


 

         

         
         
         
         
         


 

 

 

 

.

 

 

 

 

 
 
 Aksaray-Konya yolu 21.km  Akhan Mevkii 
   Yenikent Kasabası / AKSARAY / TÜRKİYE

 0382 236 21 02
 bilgi@okurlar.net

  Web Sitemiz Hizmetinizde...

   

  Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

  Şirket Yöneticimizin Mesajı.

 
  Şirketimiz Faaliyetlere başladı.

 

Copyright © 2024    O K U R L A R - Tüm Hakları Saklıdır.