ANA SAYFA



KURUMSAL



FAALİYETLERİMİZ



İLETİŞİM

 

 

Şirketimiz Hakkında

    
 


Şirket Bilgileri


 

Ticaret Unvanı : Okurlar Petrol Hayvancılık Tarım İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mersis No      : 0640029185800014

Merkezi         : Gazi Mahallesi Akhan Yaylası No:62 Yenikent Kasabası Aksaray

Şubesi           : Sarıgazi Mahallesi Atatürk Caddesi No:18 Sancaktepe/34785 İstanbul

Ödenen ve taahhüt edilen sermaye miktarı : 155.000.000,00 TL

Şerketin Yönetim Organı : Şirketimizi Müdürler Temsil eder.

1. Müdürler Kurulu Başkanı : Abdi OKUR

2. Müdürler Kurulu Başkan Vekili: Sefa OKUR

 

Bağımsız Denetim Raporları

Ek-1 : Bağımsız Denetim Raporu (2020 Yılı)

Ek-2 : Analiz Raporu (2020 Yılı)

Ek-3 : Bağımsız Denetim Raporu (2021 Yılı)

Ek-4 : Makul Güvence Raporu (2021 Yılı)
 


Kuruluş…


İç Anadolu'nun Çukurovası Yenikent Kasabasında yıllardır sürdürdüğümüz tarım ve hayvancılık tecrübelerimizden yola çıkarak bütün faaliyetlerimizde müşteri memnuniyetini göz önünde tutmak ve bu doğrultuda ulusal ve uluslar arası kabul edilmiş değer ve standartlara uygun ürün ve hizmet sunmak, Günümüzün gerekleri olan kalite, verimlilik ve zamanında teslim şartlarını her aşamada gerçekleştirerek maliyetleri azaltmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak amaçlarımızdandır.

Firmamız sadece Aksaray ve bölgesi ile sınırlı değil, Türkiye'nin her bölgesine Tarım ürünleri satacak kapasitededir. Yıllardır yaptığımız iş olan Tarım, Hayvancılık, Nakliye ve Akaryakıt İstasyonları işinde vizyonumuzu daha da geliştirerek OKURLAR şirketini kurduk.Biz yenilenme ve sürekli gelişim içerisindeyiz.

Ağırlıklı olarak; Akaryakıt İstasyonları ve Yonca üretimi faaliyet alanı olan şirketimiz; Yonca Tarımı, Yonca Ticareti, Kuru Yonca Otu Balyası, Sap Saman Balyası, Fiğ Otu Balyası, Paketli Mısır Slajı, Danelik Mısır, Çayır Otu, Paketli Pancar Küspesi, diğer Tarım ve Hayvancılık Hizmetleri ile Nakliyecilik faaliyet alanımızdır.
Aksaray ve Türkiye'nin büyük firmaları ile ortak çalışmalarımız sonucunda vizyonumuzu genişleterek hizmet vermeye devam ediyoruz.

Vizyonumuz~Misyonumuz

Bölge ekonomisine önemli katkılarda bulunan, müşterilerine karşı sorumluluklarının bilincinde, sürdürülebilir gelişmeyi yaşam şekli yapan ve kalite açısından sektöründe örnek bir kuruluş olarak hedefimiz müşterilerimize en yüksek faydayı sağlayacak ürünleri en iyi çözüm ortağı olarak sunmak ve sürekli müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bizde Kalite denince akla ilk gelen ürün kalitesidir.
Bizler sizlere sunduğumuz ürünlerin kalitesini daima en yüksek seviyede tutarak, bizimle çalışan müşterilerimizin her zaman güvenle ve huzur içinde ürünlerimizi kullanmasını isteriz. Bu sebeple de piyasanın en saygın firmaları ile çalışarak, müşterilerimize ancak en iyisini sunarız. Kaliteden bahsederken, bunu sadece ürün kalitesi ile sınırlamanın yanlış olduğuna inanmaktayız.
Kendine ve müşterilerine saygılı bir firmanın sunduğu ürünlerin kalitesi yanında sunduğu hizmet kalitesini de yüksek tutması ve hizmet kalitesini de en az ürün kalitesi kadar önemli bulması gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden OKURLAR olarak satış esnasında ve satış sonrası da değerli müşterilerimize en üst düzeyde destek sağlamak Kalite Politikamızın vazgeçilmez bir öğesidir.
Bizimle yaptığınız işbirliğinin her anında kaliteden ödün vermeyen tavrımız sayesinde, huzur ve güven içinde olacağınızı size garanti ediyoruz. Müşterilerimizin hiçbir sorun yaşamaması için ürün kalitemizi en yüksek düzeyde tutmamızın yanısıra, bizim dışımızda gerçekleşebilecek olası aksaklıklarda da yanlarında olarak, karşılaştıkları sorunlar için birlikte çözüm aramak firmamızın vazgeçmeyeceği "Sınırsız müşteri memnuniyeti" prensiplerinden sadece birisidir. 


KALiTE STANDARTLARIMIZ

Modern Tarım Teknikleri
Tarımda üretim faaliyetlerimizde en son teknolojik araçları kullanmaktayız. Tüm ürünleri hijyen kurallarından taviz vermeden üretmek, Gıda güvenliği açısından olabilecek fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelere karşı tedbir almak, Standartlara uygun satın alma ve üretim yapmak,

Kaliteli Ürün
Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak sürekliliğini sağlamak, Ürünlerimizi kendimizin tükettiğini varsayarak toplam kalite yönetimini ön planda tutmak,

Sosyal Sorumluluk
Çalışanlarımızın bilgi ve bilinç seviyelerini sürekli yükselterek, moral ve verimliliklerini arttırmak, Sosyal sorumluluk bilinciyle çevre dostu olmak, Kalite yönetim sisteminin etkinliğini izlemek ve sürekli iyileştirmektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 
 
 Aksaray-Konya yolu 21.km  Akhan Mevkii 
   Yenikent Kasabası / AKSARAY / TÜRKİYE

 0382 236 21 02
 bilgi@okurlar.net

  Web Sitemiz Hizmetinizde...

   

  Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

  Şirket Yöneticimizin Mesajı.

 
  Şirketimiz Faaliyetlere başladı.

 

Copyright © 2024    O K U R L A R - Tüm Hakları Saklıdır.